Helmikuu 2018

Etelä-Savon maakuntauudistuksen uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset uutiset, taustoittaa valmistelun etenemistä ja esittelee kiinnostavat tapahtumat ja henkilöt. Uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa.

Seuraamalla uutiskirjettä pysyt aina ajan tasalla uudistuksen valmistelusta uuden maakunnan eri osa-alueisiin liittyen. Tervetuloa lukijaksi!      

Muutosjohtaja Pentti Mäkinen: Uudistus etenee vauhdilla 

Maakunta- ja sote-uudistus etenee Etelä-Savossa kuten muissakin maakunnissa nyt vauhdilla. Sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden valinnanvapaudesta saavutettu ratkaisu poisti viimeiset suuret esteet lainsäädännön valmistelulta.

Lue lisää

Henkilöstö matkalla uuteen maakuntaan

Vuoden 2020 alusta voimaan astuva maakunta- ja sote-uudistus on maamme historian suurin henkilöstön siirto työnantajalta toiselle.
Lue lisää

Maakunta sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjänä ja tuottajana

Maakunta- ja sote-uudistus tuo Etelä-Savoon kaksi uutta näkökulmaa sosiaali- ja terveyspalveluihin. Maakunta toimii sote-palvelujen järjestäjänä, mutta myös niiden tuottajana omassa liikelaitoksessaan ja mahdollisissa yhtiöissään.
Lue lisää

Uusia kasvoja uudistuksen takana

Maakunta- ja sote-uudistus vyöryy Etelä-Savossa hyvää vauhtia eteenpäin. Uudistuksessa omalla panoksellaan ovat mukana myös Aino Salo ja Sami Sipilä.
Lue lisää

Maakuntauudistuksen avoimet tehtävät 

Etelä-Savon maakuntauudistuksen valmisteluun on avoinna useita asiantuntijatehtäviä. Tule joukkoomme tekemään uutta maakuntaa!
Lue Lisää

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.