Huhtikuu 2018

Etelä-Savon maakuntauudistuksen uutiskirje kokoaa yhteen ajankohtaiset uutiset, taustoittaa valmistelun etenemistä ja esittelee kiinnostavat tapahtumat ja henkilöt. Uutiskirje ilmestyy noin kymmenen kertaa vuodessa.

Seuraamalla uutiskirjettä pysyt aina ajan tasalla uudistuksen valmistelusta uuden maakunnan eri osa-alueisiin liittyen. Tervetuloa lukijaksi!      

ICT-valmistelun vetäjä Merja Ikäheimonen ei kaihda haasteita työssä eikä vapaalla

Merja Ikäheimonen on maakuntauudistuksen ICT-valmisteluryhmän puheenjohtaja ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten tietohallintojohtaja. Työn lisäksi aikaa jää myös aktiiviseen harrastamiseen.

Lue lisää

Kasvupalvelut - kansalaisten ja yritysten tarpeisiin

Kasvupalveluiden asiantuntijoiden Juha Pulliaisen, Kirsi Kosusen, Sirkka Rytkösen ja Johanna Ilmonin maakuntauudistuksen työsarkaa on kasvupalveluiden kehittäminen ja suunnittelu. Kasvupalveluiden uusiutuminen merkitsee lisää hyvinvointia eteläsavolaisille.


Lue lisää

Talousvalmistelijat Saara ja Sami ovat uudistuksen keskiössä

Etelä-Savossa uuden maakunnan taloutta valmistelee ässäpari, Sami Sipilä ja Saara Pesonen. Itä-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Sosterin hallintojohtaja Saara luotsaa valmistelua oman työnsä ohessa talousryhmän puheenjohtajana. Talousjohtaja Sami työskentelee uudistuksella kokonaan.


Lue lisää

Kolmen maakunnan yhteisen talous-, henkilöstö- ja ICT-palvelukeskuksen valmistelu etenee

Etelä-Savon maakunta on mukana suunnittelemassa kolmen maakunnan talous-, henkilöstöhallinto- ja ICT-palvelukeskusmallia. Uusi palvelukeskus tuottaisi esimerkiksi kirjanpidon, reskontran, maksuliikenteen, palkanlaskennan ja tietotekniikan palveluja. Palvelukeskuksessa työskentelisi noin 500 henkilöä.


Lue lisää

Etelä-Savon sote-koordinaattori luottaa verkostotyön voimaan!

Essoten vanhus- ja vammaispalvelujen johtaja Niina Kaukonen aloitti Etelä-Savon maakuntauudistuksen sote-koordinaattorina vuodenvaihteessa. Pesti kestää vuoden 2019 loppuun saakka. Kaukonen on yksi valtakunnan kahdeksastatoista sote-koordinaattorista ja näkee, että Etelä-Savossa työ on hyvällä mallilla.


Lue lisää

Etelä-Savon maakuntauudistuksen visuaalinen ilme on uudistunut!

Etelä-Savon maakuntauudistuksen uusi tunnus on yksinkertaisesti Etelä-Savon maakunta. Tunnuksen väreissä on pehmeyttä, aurinkoisuutta ja raikkautta.

Lue lisää

Maakunnan strategian ja konsernirakenteen valmistelutyö on hyvässä vauhdissa

Etelä-Savon uudelle maakunnalle valmistellaan parhaillaan strategiaa ja konsernirakennetta. Maaliskuun maakuntastrategia-henkilöstöstökyselyn vastaukset on analysoitu! 

Lue lisää

Tämä uutiskirje on lähetetty osoitteeseen .
Mikäli et halua enää viestiä? Poistu listaltamme

Jos viesti ei näy oikein, voit lukea nettiversion täältä.