Henkilöstöinfoissa kerrotaan maakunta- ja sote-uudistuksen kuulumiset ja pureudutaan ajankohtaisiin teemoihin. 

Henkilöstöinfoa uudistettiin vuoden 2018 toukokuussa, jolloin info lähti kierrokselle uudistukseen liittyviin organisaatioihin. Kiertue alkoi Savonlinnasta, elokuussa oli vuorossa Vaalijalan kuntayhtymä Pieksämäellä, ja marraskuussa vierailimme ELY-keskuksessa Mikkelissä.

Infot toteutetaan webinaareina, jolloin niitä voi seurata helposti myös etänä. Etäkatsojilla on mahdollisuus lähettää puhujille kommentteja ja kysymyksiä etukäteen - tai esittää niitä moderoidussa chatissa infon aikana. Linkki etäseurantaa varten löytyy tilaisuuden kutsusta.

Henkilöstöinfot tallennetaan, joten ne voi katsoa jälkikäteen silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Linkki tallenteeseen löytyy henkilöstölle lähetetystä kutsusta.

Tälle sivulle kootaan henkilöstöinfoissa pidetyt esitykset. Infoissa ja chatissa esitetyt kysymykset vastauksineen kootaan Usein kysytyt kysymykset -osioon. Osiossa on jo vastauksia aiemmin infoissa esitettyihin kysymyksiin, ja lisää päivitetään uusien henkilöstöinfojen jälkeen.

Seuraava henkilöstöinfo pidettäneen tammikuussa 2019.

ELY-keskus 20.11.2018

Henkilöstöinfon esitykset:

  1. Pekka Häkkisen esitys (pdf)
  2. Merja Vihannon esitys (pdf)
  3. Kati Niemisen esitys (pdf)

Kuvassa Kati Nieminen, Pekka Häkkinen, Pentti Mäkinen ja Merja Vihanto pöydän ääressä odottamassa henkilöstöinfon alkua.

Vaalijala 23.8.2018

Henkilöstöinfon esitykset:

  1. Ilkka Jokisen esitys (pdf)
  2. Merja Vihannon esitys (pdf)
  3. Seppo Lokan strategiamateriaalit (pdf)

Kuvassa Vaalijalan työntekijät kuuntelevat henkilöstöinfon 23.8.2018 esityksiä.